Via onze nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen die spelen binnen 10 voor de overheid. Via de onderstaande links kun je de nieuwsbrieven terug lezen.

Nieuwsbrief 5: ‘In een mooie zaal in Grand Hotel Huis ter Duin nam projectleider Diana Alblas de aanwezigen kort mee in de geschiedenis van 10 voor de overheid en werd er kort gedebatteerd tussen jong, oud, bestuurder en ondernemer…verder lezen.

Nieuwsbrief 4: “Het eindproduct dat we realiseren is een interatief boek. Dit wil zeggen dat we geen statisch boek opleveren, maar een boek dat ruimte biedt voor reactie, discussie en online videocontent. De digital publishing tool waarvan we gebruik maken is Joomag (www.joomag.com). Joomag biedt de mogelijkheid middels een interactie optie het gesprek met elkaar en met de bijdrager aan te gaan in het boek”…verder lezen.

Nieuwsbrief 3: “Nu we veel geschreven bijdragen hebben ontvangen, is er behoefte aan bijdragen in meer creatieve vorm. Om deze reden hebben wij op 18 december de brainstormsessie gehouden. De hoofdvraag werd aangescherpt naar “Hoe kunnen we de Co-creatiedag gebruiken om vervolg te geven aan ideeën in het boek?””…verder lezen.

Nieuwsbrief 2:  “Ook kinderen hebben een duidelijke mening over de (ideale) overheid. Dat is gebleken uit ons bezoek aan de basisschool De Trekvogel in Mijdrecht. Op 9 oktober vroegen wij groep acht leerlingen naar hun visie over de ideale overheid. Wat een enthousiasme! Nadat we hun vroegen wat de gemeente eigenlijk doet en een aantal filmpjes lieten zien, zat de sfeer er goed in”…verder lezen.

Nieuwsbrief 1: “Het boekproject 10 voor de overheid is na het succesvolle event Night to 5 van start gegaan. Night to 5 stond in het teken van het doorbreken van routines binnen de overheid en verbinden van mensen die van mening zijn dat de overheid anders kan werken. We hebben al mooie bijdragen binnen gekregen, dank iedereen daarvoor. Bij alleen bijdragen binnenhalen blijft het niet. Er staat ons als projectteam nog veel te wachten”…verder lezen.