Om 10 voor de overheid tot een succes te maken, hebben we samengewerkt met verschillende partners.

 

huis-ter-duin-logo-hotel1

We zijn zeer verheugd dat de boeklancering plaats kon vinden in Grand Hotel Huis ter Duin op 20 mei 2016. Onze dank hiervoor gaat uit naar Stephan Stokkermans, commercieel directeur.

foto Katinka
Katinka Baehr
Katinka Baehr is politicoloog en werkt als programmamaker, eindredacteur en producent voor NPO radio 1, met name voor de VPRO en de NTR. Daarnaast is Katinka een veelgevraagd dagvoorzitter en debatleider (www.katinkabaehr.nl). Op de boeklancering van 10 voor de overheid vervulde Katinka Baehr de rol van dagvoorzitter.
rob visser
Rob Visser
Een overheid die voor Rob Visser een 10 verdient schept evenwicht vanuit een visie. Zijn rol op 20 mei was het verzorgen van een verslag via sociale media, waardoor het nog meer een beleving werd (ook voor wie er niet bij kon zijn). Dat betekende: meer impact, dus meer kans op een 10 voor de overheid.
 
Op 11 maart 2016 hebben we een redactiedag georganiseerd. Op deze dag zijn we begonnen met het samenvoegen van alle binnengekomen bijdragen (tekst, foto’s, tekeningen, videobeelden). Onze dank hiervoor gaat uit naar:
Foto Elky Rosa
Elky Rosa Gerritsen
Elky Rosa Gerritsen onderzoekt, schrijft en presenteert voor verschillende opdrachtgevers. Kunst & cultuur, ondernemerschap en duurzaamheid hebben haar aandacht. Daarnaast is zij werkzaam als researcher en actrice bij theatergroep GRAS. Theater is voor haar een manier om verhalen uit de maatschappij met een breder publiek te delen.
Sanne Verheij
Sanne Verheij
Ik ben Sanne Verheij. Met mijn bedrijf Maakbaar Ontwerp help ik organisaties om abstracte zakenconcreet te maken en deze op creatieve wijze te communiceren met de doelgroep of de betrokkenen.Hierbij maak ik gebruik van vormgeving, infographics, cartoons en handgetekende animaties. Nieuwsgierig? www.maakbaarontwerp.nl
Jan_Fokke_Oosterhof-1184x789 (1)
Jan Fokke Oosterhof
Jan Fokke Oosterhof (1975) is een ondernemer die weinig grenzen ervaart en graag buiten de kaders koekeloert. Hij was betrokken bij de essaybundel 'Publieke Pioniers' met het essay 'Rebels with a Cause' over het 'richten' van de energie van social entrepreneurs en hij richtte het platform PubliekePioniers.nl op. Hij is veelgevraagd spreker in de publieke sector (http://sprekersbureaupraat.nl/portfolio-item/jan-fokke-oosterhof/).
Esther van Driel_foto
Esther van Driel
Esther van Driel (37) is interim-communicatie-adviseur, tekstschrijver en (web)redacteur bij met name bij gemeenten. Ze heeft een grote liefde voor taal en alles wat daarmee samenhangt. Naast haar werk is ze webredacteur bij Nikon Club Nederland en heeft ze twee blogs: essebes.nl en essebeswerkt.nl. Ze woont in Rotterdam.
Willem Hilhorst
Willem Hilhorst
Willem Frederik Hilhorst, Schrijver, Presentator, Regisseur, Fotograaf, Grappenmaker maar vooral voor dit project de video-bewerker voor het beeldmateriaal van 10 voor de overheid. Een enthousiaste filmstudent aan de Universiteit van Utrecht die in zijn vrije tijd altijd bezig is met film en fotografie. www.facebook.com/wfhilhorst
Foto Maikel
Maikel de Lange
Maikel de Lange is een 27-jarige journalist, in het verleden werkzaam bij het Noordhollands Dagblad en gamingwebsite XGN.nl, en in het heden voor voetbalwebsite SoccerNews.nl.