Boeklancering

huis ter duinOp 26 juni 2015 organiseerde DisGover Night to 5, een evenement dat in het teken stond van het doorbreken van routines binnen de overheid. Op dit evenement werd het idee gelanceerd van een boek waarin 10 generaties hun visie geven op de ideale overheid. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en is ’10 voor de overheid’ werkelijkheid.

Op 20 mei is de boeklancering in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Ruim 40 bijdragers van binnen én buiten de overheid hebben in co-creatie meegewerkt aan het ontstaan van 10 voor de overheid. Iedereen, van jong tot oud, afkomstig vanuit de overheid, het bedrijfsleven, de creatieve sector en alles daar tussenin, laat in dit digitale interactieve boek zijn/haar ideale overheid zien. In woord, beeld en andere creatieve vormen.

10 voor de overheid is het manifest voor een nieuwe overheid. De bijdragers laten zien hoe zij deze in hun dagelijkse werk in praktijk brengen. 10 voor de overheid wil een beweging in gang zetten met de vraag ‘Wat staat er nog tussen ideaal en praktijk?’ als uitgangspunt. Het is aan de lezers van het boek om met elkaar een oplossing vinden voor de obstakels die staan tussen ideaal en praktijk.

Benieuwd naar het boek? Kom dan op 20 mei naar de boeklancering! Onze dagvoorzitter is niemand meer dan Katinka Baehr. Aan de hand van interactief programma ga jij, samen met de andere deelnemers, het gesprek aan over de onderwerpen in het boek. Dit doen we op een toplocatie waar je bij mooi weer ook nog eens kunt genieten van zon, zee en strand.

Inschrijven kan hier.